Bike4Life är en möjlighet att hjälpa barn och deras familjer, en organisation där friskvården är i centrum, där man kan uppleva fantastisk gemenskap och där varje trampsteg på cykeln gör skillnad för barn i vår värld. Förutom den träning och de cykellopp som genomförs samlar Bife4Life in pengar till två välgörenhetsorganisationer eller projekt. Med andra ord får alla insamlade medel till förmånstagare. 
Det finns lokala team runt om i Sverige som genom att cykla är med och samlar in pengar till Bike4Life. Är man med i ett team så är man engagerad i teamets aktiviteter, träningar och försäljning. Alla deltagare är med för att de vill göra skillnad i barn liv och använder sitt kontaktnät och kreativitet för att samla in pengar men även ta ställning, som väcker hopp. 
Den nationella förmånstagaren inom Bike4Life är Ronald McDonald Barnfond som är en ideell insamlingsstiftelse med 90 konto som samlar in pengar för att kunna bygga hus till familjer med svårt sjuka barn kan bo i trygghet nära sjukhus. Det finns 5 hus i runt om i Sverige. Det har bott 200 000 familjemedlemmar i husen sedan det öppnade 1993. 
New Life Mission är den internationella förmånstagaren för Bife4Life och är stolta och glada för att ha detta samarbete med Bike4Life!

Tryck på rubriken för att läsa mer om Bike4Life.