New Life Mission | Vi bekämpar fattigdom!

Evangelisation

New Life Mission är en kristen organisation som har många kyrkor i Kenya.

I Ongata Rongai, 20 km utanför huvudstaden Nairobi, ligger moderkyrkan som byggdes under 80-talet. Idag har församlingen vuxit till att ha tre gudstjänster varje söndag med ca 2500 medlemmar. Församlingen är aktiv på många sätt och veckorna är fyllda med olika former av verksamheter och aktiviteter för att tillgodose alla de behov som finns både bland barn, ungdomar och äldre. Varje söndag träffas upp till 500 barn och ungdomar i olika samlingar. För många är söndagen den dag man kommer bort ifrån den dagliga stressen och trångboddheten. Nu umgås man med vänner och bekanta i en skön och fridsam miljö och tillsammans dela den kristna gemenskapen. Pastor Muli leder den dagliga verksamheten i kyrkan med ett stort team av olika medarbetare och församlingsledare.

Mashuru är en utpost som ligger 130 km sydöst om Nairobi. En församling i massajland som har många aktiva medlemmar och många nya församlingar har startats under åren. I dag har det vuxit fram 13 nya församlingar i detta område. Verksamheten i Mashuru leds av Pastor Henry som har ett team med flera evangelister och pastorer som hjälper till ute i de lokala församlingarna. Många människor får uppleva utveckling och förändring.

Församlingarnas verksamheter varierar med allt ifrån:

– Hemgrupper
– Bibelklasser
– Bönemöten
– Söndagsskola
– Ungdomsverksamhet
– Körsång
– Lunchmöten varje dag
– Hembesök
– Nattmöten
– Friluftsmöten
– Evangelisation i fängelser
– Evangelisation i Internatskolor

Bli månadsgivare

Kontinuerligt stödjande på en valfri summa som ger organsationen en chans att lägga upp startegier för barnens framtid.

Starta en insamling

Starta din egen insamling till ett nytt speciellt ändamål eller till de sektioner organisationen redan har.

Ge en gåva

Ge en gåva i form av minnes- eller högtidsgåva som går till det mest behövande eller till önskat ändamål av dig som givare.