NLM-UNG/VOLONTÄR

 

NLM-ung är ett utskott från New Life Mission och syftet med denna sektion är att engagera unga människor att hjälpa andra. Målgruppen för sektionen är 18-30år.

Varför ska jag gå med i NLM-ung? Vi tror på att vi lever i en värld där man ska hjälpa varandra och med engagemang, tid och pengar vara med och förändra människors liv. Det är inte alltid det vi tror ska hjälpa som alltid är till störst glädje för människor. Genom att vara med och bidra på ditt sätt, förgyller du någon annans dag men även ditt.  Om jag blir månadsgivare, vad går pengarna till? NLM-ung har valt att fokusera på tre ändamål. 

1. Aktiviteter för barnen på barn och- ungdomshem
2. Matprojekt tillsammans med jeeplinjen
3. Utbildning  Du kan vara med och ge 60kr och förändra liv, på riktigt. Vi har en summa från 60-90 kr i månaden, det går att ge en valfri summa under och över dessa belopp också såklart. 

VOLONTÄRER: 
Vill du vara på plats och hjälpa till i organisationen? Då ska du vara volontär och få ditt livs störta upplevelse och känna glädjen av att hjälpa till.  Vad gör man som volontär? Du kommer få se de olika delarena i organisationen och även vara med och hjälpa till i det vardagliga arbetet. Allt ifrån laga mat till barnen på barnhemmet till att hjälpa till i förskolan, jobba på kliniken, aktivera barnen och massa mer. På helgerna är du ledig och kan ta tillfället att njuta av värmen eller åka till djurparken och se the ”big five”.  Hur länge är man i Kenya? Det är flexibelt men vi brukar rekommendera runt 4-8 veckor.  Vid mer frågor och intresse, kontakta volontäransvarig Anna-Carin Hagström
 • 076-0151551 •anna-carin@newlifemission.se

Följ oss på sociala medier för mer info, newlifemissionung. 

VAR MED OCH BIDRA DU OCKSÅ!