New Life Mission | Vi bekämpar fattigdom!

Verksamheter

SOCIALT ARBETE

New Life Mission bedriver många sociala insatser till förmån för de mest utsatta individer och familjer som lever i fattigdom. Barnen som organisationen kommer i kontakt med växer upp i en miljö där sjukdom, kriminalitet, prostitution, alkohol, seder och våld är en del av vardagen.

EVANGELISATION

New Life Mission är en kristen organisation som har många kyrkor i Kenya. Församlingen besöker också Nairobis fängelser och delar ut biblar till interner, många med livstidsstraff.

TRYGGA HEM

Ett hem för barn med möjligheten att uppleva trygghet och omsorg. Där lek och utbildning går hand i hand som uppmuntrar till barns utveckling. Genom fadderverksamhet i Sverige och Norge är vi med och förverkligar barns drömmar.

Föregående bild
Nästa bild

UTBILDNING

Många människor lever under svåra förhållande, gemensamt kan vi hjälpa varandra att hitta förutsättningar. Arbeta med varandras förmågor och kreativa lösningar som skapar tro om en bättre framtid.

Bli månadsgivare

Kontinuerligt stödjande på en valfri summa som ger organsationen en chans att lägga upp startegier för barnens framtid.

Starta en insamling

Starta din egen insamling till ett nytt speciellt ändamål eller till de sektioner organisationen redan har.

Ge en gåva

Ge en gåva i form av minnes- eller högtidsgåva som går till det mest behövande eller till önskat ändamål av dig som givare.